WorldWideELFs

UPDATED tutorial from Feb 3, 2014

Go to this link

Just follow this one pic ^^ Ignore the 2 at the side ~

weibotut1a

After this, you’ll get some page that you can ignore by just going to the address bar and entering in “weibo.com” – There you can start following people on weibo.

edit: You should get a confirmation email. You shouldn’t need to confirm your account with a mobile number / via text. 

—————————————————

To follow people on weibo, you can search for their username or get linked to their profile.

If you want to just search their username, at the top you will have this:

Screen Shot 2014-02-02 at 11.37.38 PM

Just enter in their usernames like “SUPERJUNIOR” ^^

————————————————————————————————————————————
You click on +加关注 to follow people on weibo ^^

Links to Super Junior’s weibos

Super Junior’s official weibo

Donghae’s weibo

Eunhyuk’s weibo

Siwon’s weibo

Heechul’s weibo

Shindong’s weibo

Kyuhyun’s weibo

Kibum’s weibo

Henry’s…

View original post 17 more words

Advertisements

Need Your Vote and Comments :)

Announcement..

To all readers, I would like to announce some things to all of you :

1. Sorry buat yang udah kecewa atas keputusan yang akupost di facebook ataupun twitter. Tapi untuk sementara keputusannya tetap itu dulu. Manusia tetap manusia kan? Yang namanya berubah pikiran pasti ada. Mari liat kedepannya aja.

2. Thanks berat untuk yang udah kasih support via beberapa media. Makasih banget. Andai kalian semua ada di depanku, udah aku pelukin satu-satu deh 😀

3. Gak bakal ada update hari ini untuk ff ‘My Boyfriend is a Gangster’. Selain ada kesibukan, some of you knows very well the reason behind it :). Tapi akan di update dalam beberapa hari kedepan. Kalo utk ff lain, mungkin bakal ada one shoot, sekali lagi ‘mungkin’ yah?

4. Ini pertama kalinya aku ngomong, karena dirasa perlu. Aku sendiri udah nemuin salah satu dari readers disini yang plagiat salah satu ff lama aku. Gak bakal aku sebutin siapa. Yang jelas, tolong banget kalo mau nulis setidaknya bikin credit kalo kamu dapet ide darimana. Soalnya kata-katanya persis sama begitu juga penggambarannya. Forgiven but not forgotten.

5. Aku lagi nyari author lain yang mau share blog ini sama aku. Kalau berminat, email me or send me message on facebook. Aku akan kasih tau persyaratannya.

 

Sekali lagi makasih buat semua support dan maafkan untuk semua keluh kesah beberapa hari ini. Love ya all.. 🙂

130120 Kyuhyun at Nanjing Airport [2P]

[IMPORTANT!]VOTE SUPER JUNIOR and SUP3RJUNIOR!http://global.mnet.com/site/list.m

Compilation: 130118~130119 Super Junior M in Nanjing

Credit: M3H-OPTY
Reupload and Posted by: reneee (www.sup3rjunior.com)

DO NOT CUT THE LOGO OR MODIFY THE PICTURES.
TAKE OUT WITH FULL AND PROPER CREDITS. DO NOT HOTLINK.
Please credit ‘SUP3RJUNIOR.COM’ as well. Thank you.

130120 kyuhyun (2)

130120 kyuhyun (1)

Free Image Hosting at www.ImageShack.us

View original post