[130602] SS5 INA Day 2 – Part 3

Sorry for the very late post guys.. Here the last pictures of SS5 INA Day 2..

 

Choi Siwon was gorgeous eventhough he just wear a simple shirt.

Siwon : *Seriously thinking* Ah, my baby mad at me. I’ll kill Hae because he wasn’t accompany Kyu while I wasn’t around.

SS5 INA Day 2

SS5 INA Day 2

 

 

Siwon : Go away! *punch Hae*

Donghae : Forgive meee… *Stay away from WonKyu sadly*

Zhoumi : Poor you Hae..

SS5 INA Day 2

SS5 INA Day 2

 

 

Donghae : Okay, I’m sorry. I’ll look after Kyuhyun better next time

Siwon : You keep promise me like that all the time. C’mon Kyu, leave him alone.

Kyuhyun : No way. Hands off *hold Zhoumi’s shirt tightly*

Zhoumi : *Try hard not to laugh*

SS5 INA Day 2

SS5 INA Day 2

 

 

Siwon : Come on baby, don’t be mad anymmore. Are you still mad at me?

Kyuhyun : Hmmm..

Zhoumi : *Whispering*Don’t trust him

SS5 INA Day 2

SS5 INA Day 2

 

 

Siwon : My love for you as big as the entire world baby *saranghae pose*

Kyuhyun : Really? *blush*

Zhoumi : Stop being like an idiot, Simba!

Henry : Ieewwhhh..!

SS5 INA Day 2

SS5 INA Day 2

 

 

Siwon : So, can I hug you now, baby? And a kiss maybe? Pleaseee..

Kangin : Ok, enough! Stop him!

Ryeowook : Not in front of everyone, hyung!

Donghae : (What should I do? If I forbid him, he would be upset)

Kyuhyun : Please being normal hyung *acting nervous*

Zhoumi : You forgave him too fast. See? He became crazy!

Henry : *pretending look at Eunhyuk seriously*

Eunhyuk : So ELF, we love you so much (Stop doing that Siwon!)

SS5 INA Day 2

SS5 INA Day 2

 

 

Donghae : Mimi ge, are they ok now?

Zhoumi : I think so. *Checkin’ on Siwon* Why are you look at me like that?

Siwon : Aniyo, I just.. *Speechless*

Kyuhyun : Yes.. Yes..

SS5 INA Day 2

SS5 INA Day 2

 

 

Donghae : *Eavesdropping*

Siwon : I’ll give you anything to see you smile like that, baby. Tell me what you want.

Kyuhyun : Hehehe *while thinking about something he would ask Siwon to do*

Zhoumi : They’re back! *being indifferent*

SS5 INA Day 2

SS5 INA Day 2

 

 

Donghae : *Still try to listen everything carefully*

Zhoumi : *Doesn’t care anymore*

Siwon : *Seriously hear what Kyuhyun say*

Kyuhyun : *Whispering*

SS5 INA Day 2

SS5 INA Day 2

 

 

Donghae & Zhoumi : *Try hard to guessing what Kyuhyun said to Siwon*

Siwon : Are you sure baby?

Kyuhyun : Yes. That’s all I want to have from you ❤

SS5 INA Day 2

SS5 INA Day 2

 

 

Siwon : I will! Tonight?

Kyuhyun : Mwo? Seriously?

Zhoumi : Oh no! Poor the people who stay next to these crazy couple’s room

Donghae : Andwae! Both of them have other exhausting activity tomorrow. They shouldn’t do that tonight!

SS5 INA Day 2

SS5 INA Day 2

 

 

Hi INA ELF, pray for me tonight. Kyuhyun asked me to be his horse while he act like a knight. I can do it, anything for him. The only thing I can’t do tonight is seduce him or he’s gonna pending our -you know what- time next week. *Poor Siwon*

SS5 INA Day 2

SS5 INA Day 2

 

 

Kyuhyun : Bye everyone.. I’m gonna having such a good time tonight! Yeah!

Siwon : Bye girls.. *sluggish*

SS5 INA Day 2

SS5 INA Day 2

 

 

Bow with the dancers

SS5 INA Day 2

SS5 INA Day 2

 

 

Bow as a thank you and farewell toINA ELF

SS5 INA Day 2

SS5 INA Day 2

 

 

My favorite picture of all.. Kyuhyun sing in the center of the stage while thousand confetti flying around him. He’s just adorable..

SS5 INA Day 2

SS5 INA Day 2

 

 

Actually I have lots of SS5 INA pictures but I can’t share all of it. I just pick some of them which I thought interesting or funny. Once again, sorry for the late post.

 

Cheers..

[130602] SS5 INA Day 2 – Part 2

Hello readers,

Sorry for the late posts. Here the picts I promised you. Enjoy..

Our boys performance

SS5 INA Day 2

Love to touch his baby XD

20130602_170647

I hope Kyu’s hand was pointing on me 😀

20130602_170726

Another ‘touch’ haha..

20130602_170730

Listen to Kyu..

20130602_170746

Smiling each other

20130602_170751

Hae : He’s talking to Mimi

Siwon : *sigh of jealousy*

Kyu : Is he get it?

Zhoumi : Yes, I think he’s pretending to be fine 😀

20130602_170759

Hae : No Kyu.. No..

Siwon : Damn! Stop showing off your skin to Mimi!

Kyu : I love this costume, Ge, make me look fab 🙂

Zhoumi : Wow, look at your skin, Kyu. It’s shinning XD

20130602_170826

Siwon : Baby, are you ok?

Kyu : I’m ok as long as you stop being jealous to the others 😦

20130602_170904

Siwon : I’m sorry.. I just love you so much. Come here, I’ll fix your vest

Kyu : *blush*

20130602_170931

They’re fine now 😀

20130602_170935

Kyu starts to playing around

20130602_170942

And now he’s starting to mock his crush :p

20130602_170946

And then laughing together ❤

20130602_170950

Siwon : I love you WonKyu Shiper!

Kyu : idem 🙂

20130602_170613

Part 3 will be uploaded soon.. So don’t miss it 🙂

[130602] SS5 INA Pictures Day 2 – Part 1

Hello readers,

Sorry for the very late post. I decided to post those pictures after I arrived safely on my home but some works didn’t allowed me to do that. So, here the picts I’ve promised you before. Enjoy..

Stage before show :

20130602_141239

Intro

20130602_141623

The Performance 1

20130602_153611

The Performance 2

20130602_153705

The Performance 3

20130602_153747

Touching Donghae 😀

20130602_153824

Bullying Kyuhyun XD

20130602_153831

Our Beloved Magnae ❤

20130602_153855

Kyuhyun walking toward Siwon

20130602_154359

The boys tried to see the audiences at the back rows

20130602_163303

Jump to see the audiences at the back rows

20130602_163312

SiHae moment 🙂

20130602_165926

Siwon : Kyu, look at me please? 😀

20130602_170042

Sungmin shows his sexy butt :p

20130602_170147

King Siwon and Queen Kyuhyun.. WonKyu Moment.. They’re just adorable XD

20130602_170522

The next part will be uploaded on the next day, so I hope you can be patient as before. I’m so sorry about the video, but I’ll upload it to Youtube first then share it to you after that, considering the number of videos that I recorded at the concert.

Have a nice day everyone.. 🙂

Sligo is.. Awesome..!!!

I’ve spent my 5 precious days in this romantic place. It surrounded by hills, mountains, lakes, sea, forest and meadow, makes it look very beautiful in any season, especially in the spring. When the first time Igot there, I fell in love instantly. Everything has their own special attraction.

I stayed at the Glasshouse hotel on the first day, then the next day until the last day I stayed in one of the villas near the Roses Point area. The front-view of our villa is the sea while behind us are meadow, trees and forests. Eventhough I came in spring time, but the temperatures there range from 10-11 degrees. So, I can say it still freezin’ even in the afternoon. The special thing I love about our villa is the  fireplace and firewoods. Oh, this is awesome! That what’s we called holiday in a village with an Irish style!

The morning sun in front of our villa on April 19th 2013 :

IMG_ 3820.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Another view of sunrise in front of the villa

IMG_3819.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Guys.. This is our villa’s backyard, what do you think?

IMG_3821.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

And if we keep walking go through the meadows, we’ll find this :

IMG_3822.jpg

 

 

 

 

 

 

 

We do not have to drive too far because we will find a lot of interesting places around the town, such as :

Mcdermotts Bar & Restaurant

IMG_3823.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

The Sligo Warehouse

IMG_3824.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sligo Elementary School

IMG_3825.jpg

 

 

 

 

 

 

The Roses Point

IMG_3826.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Glencar Waterfall

IMG_3827.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Carrowmore Megalithic Cemetery

IMG_3829.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Irish Pub

IMG_3828.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

And many more.. Here, another picture from random view of Sligo :

First sunset near the Glasshouse

IMG3795.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

The meadow with the sheeps

IMG_3940.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

The forest at The Glen

IMG_3965.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

The very last sunset I’ve seen in Sligo (Don’t know when I’ll be back there)

IMG_4109.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ah.. I wanna share more but I think these are enough since the rest are secrets. But because of this memorable vacation, I got so many ideas for the new story and I’ll share it for you of course. So, be ready for the next romantic storyI’ll post followed by the sequel of B365D..

Happy Birthday, Honey..!

We are all a little weird.
And life is a little weird.
And when we find someone else whose weirdness is compatible with ours,
we join up with them and fall into mutually satisfying weirdness-
and call it love – true love.

(Dr. Seuss)

The journey of your life makes you more mature day by day, help you to survive, makes you learn more to face and solve any problems overcome.

All you’ve done, everything you’ve accomplished, and everything that you have  to chase are have been managed well because of your hard work and the prayer.

As the one who love you in this big world, the only thing I can say is you are the ordinary man who can improve my life, makes my life feel perfect in this imperfect life.

I always proud of you. Thank you for the affections, love and sincerity that you gave me during the past ten years. Thank you for waiting for me so long without any certainty what direction we are next. But we never cared. As long as we stick together, I’m sure we can deal with it.

Today is a beautiful blessed gift for you, where the joy and happiness  come together to cheer you up. Nothing I would say better than ‘Happy birthday my love, all the best wishes for you’.

An Irish birthday blessing :

May you live a long life
Full a gladness and health
With a pocket full of gold
At the least of your wealth
Be those which come true
May the kindness you spread,
keep returning to you.
Happy 28th birthday..

Chagi's 28th Irish Birthday Cake

I love this special Irish birthday cake

PS : Thank you for the best vacation ever! (This is your birthday, right? Why you gave me these gifts then I should do instead?)

Thanks to the team who help me preared the midnight surprise. Irish team, you rock..!!! I Love Sligo..!!!

Tired but happy..

Readers…

I’m just away for more than 24 hours and I’ve missed you all so much. Too much slept in the plane made me don’t wanna sleep for a whole day XD. I left Jakarta on 7.50 am and got stuck in the Business Class of my plane for 20 hours then. On 2 o’clock in the morning I arrived at Charles De Gaulle International airport and we’ve waited there for two hours because the airplane was transit there. We continued the flight on 4 am to Dublin and arrived there on two hours later.

It was not stop there. We ‘ve to arranged everything at the immigration office for an hour then we’re allowed to leaving for Sligo. And you know what, it took 2,5 hours to got there. And now.. After 27 hours of exhausting journey, I’m here..!! Hello Sligo..!! (I arrived on 3 am actually so everything was still dark). I’m staying in the Glasshouse hotel until midnight os Sunday to heading back to Bali. The Glasshouse is so amazing! Our room is overlooking directly to the river! The walls made by glasses so you can look out perfectly when you open aside the curtains. And it’s located at the heart of the city so it’s gonna be easy for us to going out anywhere by walk, just in case we wanna go for sightseeing or enjoy this romantic town. I’m mesmerizing!!

And now, I’m in Streedagh Strand beach, the sandy beach with dunes and a lagoon behind. It takes 7 miles from our places but it doesn’t matter if I found myself faced with a beautiful sunrise like this..! This is the very first sunrise I’ve seen in Sligo and it just amazing!

Here, I upload some pictures of the sunrise in Streedagh  Strand beach form one view in one spot to another one (we keep moving on these spots of beach to get the great view of the sunrise).

 

IMG_3791.jpg

1st view

IMG_3790.jpg

2nd view

 IMG_3792.jpg

3rd view

Happy tuesday all.. Enjoy your day.. Love from Sligo, Ireland 🙂

Need Your Help

Ada yang tahu siapa Andiera Kim? Info tentang orang aslinya yah, bukan fansnya atau orang yang kenal ama dia. Bisa info ke aku atau comment disini? Makasih banget readers.. 🙂

A Piece of Story From Seoul

Hi readers.. I’m back..

Kembali dengan bawa penyakit maksudnya. Maklum abis kena dingin, pas turun dari pesawat langsung kena panas membara di Bandara Internasional Ngurah Rai x_x. Aku mau share tentang pengalaman aku selama disana (sesuai permintaan beberapa readers).

Rentang waktu gak banyak disana, cuma 4 hari yang bener-bener padat, gak seperti taon lalu bisa seminggu di Seoul. Tapi mending deh yang ini, karena mendekati musim semi makanya dinginnya gak keterlaluan, tapi tetep bikin tepar di hari ketiga.

Hari pertama, aku tiba jam 5 sore di Bandar Udara Internasional Incheon langsung jalan-jalan (tapi barangnya disimpen dulu di apartement yee). Ngunjungin beberapa tempat deket aja karena pegel selama 9 jam di pesawat. Karena aku tinggal di Gangnam-Gu, Dogok-Dong maka perginya juga yang bisa ditempuh gak terlalu jauh. Sudah pasti Gangnam dan Apgujeong aku telusurin.

Hari kedua (It’s my birthday), aku ngunjungin Hyundai Department Store yang luar biasa gede dan interriornya cantik banget. Setelah itu aku berkunjung (lagi) ke Ice Rink – Lotteworld (jadi keinget ficlet deh :P). Main sampe puas disana baru ke Namsan Tower mendekati sunset. Setelah itu baru dinner di Ritz Carlton. That’s was my best birthday ever! And for that I should say thanks to my best namjachingu in the world XD.

Hari ketiga, Busan time! Busan seperti yang diketahui luar biasa indah karena pantai-pantainya kan? Aku ngunjungin beberapa tempat seperti Geumjong, Hondae, Shinsegae Dept. Store (Mal dengan 14 lantai, fasilitasnya ada salon, spa, dept store, sampe lapangan golf dalam satu building), Dadepo Dream Waterfalls (Taman air  mancur yang dilengkapi LED, pas kita datengnya malem jadi bisa liat atraksinya), Gwangan Bridge yang fenomenal, sama desa kecil nan indah Geoje. Aku juga ketemu Park Hyeong Seok alias Hara, salah satu ulzzang paling imut lho XD.

Hari keempat, hari paling istimewa karena aku ketemu salah satu orang penting yang bikin keki haha. Juga ngunjungin Han River Park dan dinner di Ferry Cruise. Tapi paling asik adalah pas janjian ketemua ama beberapa stalker di Droptop cafe, lagi nunggu satu orang lagi, tiba-tiba ada cewek yang teriak kenceng. mau gak mau kita noleh semua. Ternyata abis itu cewek itu lari keluar dan diikuti beberapa cewek di jalanan luar, salah satunya bilang “Yong Hwa”.

Otomatis kita semua ikutan lari keluar. Bener-bener pengalaman yang seru. di umur segini masih ikutan lari ama cewek-cewek lain demi ngeliat Yong Hwa dari deket. Sampe disana, ternyata dapat bonus : Jong Hyun. Mimpi apa guee…!!! *Hidup Fangirl*

Sayangnya mereka keburu naik mobil dan langsung cuss dari sana. Aku saking cengo’nya sampe gak sempet foto, temen-temen stalker mau ngambil fotonya tapi ada yang belum sempet ambil kamera, ada yang sempet tapi cuma kena mobilnya doang. Damn! Ganteng bangetttt….!!! Sayang gk dapat pict-nya 😦

Akhirnya kita pindah ke Paris Croissant Cafe dan ngobrolin banyak hal. Total stalker yang aku temui adalah 4 orang, which is rentang umurnya antara 19-23 tahun. Jadilah aku eonnie mereka, hahaha.. Tapi as a good stalker, mereka gak mau disebut namanya. tapi gak pelit sama sekali berbagi rahasia (once again thank you so much for my namjachingu for this).

Aktivitas mereka selain nge-stalk adalah kuliah dan kerja. And believe or not, mereka punya tim untuk nge-stalk. Tiap pos ada stalkernya, haha. Metode mereka hampir semua sama : cari tau daftar schedule artis yang jadi target, datang ke lokasi sebelum artis datang dan biasanya pinter ‘nyempil’ dimana-mana biar gak ketahuan.

Banyak diantara mereka yang langsung di’tendang’ bahkan diambil kameranya kalo ketahuan. Tapi mereka gak pernah kapok. Makanya aku salut banget ama mereka yang rela ngeluarin duit, waktu dan tenaga hanya untuk idolanya. TAPIII.. Yang bikin aku tambah salut (untuk keempat orang ini, gak tau stalker yang lain) adalah tujuan mereka yang sebenarnya.

Seperti yang kalian tahu, banyak yang nge-stalk artis demi tau seperti apa kehidupan mereka di belakang layar kan? Ada juga yang mau tau apapun mengenai artis tersebut atau bahkan kalo perlu sampe detail-detailnya tanpa tahu apa artis tersebut nyaman apa gak. Kebayang gak sih kalo kalian di posisi artis tersebut dan dimata-matai setiap saat soal kehidupan pribadinya dan dibeberin ke semua orang padahal hal itu privasi banget?

Terkadang kita cuma nempatin diri kita sebagai fans yang tergila-gila ama bias kita. Semua hal termasuk yang pribadi kita mau tau, tanpa peduli perasaan bias kita yang gak suka kehidupan pribadinya ditau orang. Privacy is privacy, setiap orang berhak nutupin pribadi mereka kan? Tapi apa fans mau tau? Gak! Miris!

Keempat stalker ini sangat amat berbeda. Mereka ngaju dengan jujur kalau mereka mulai nge-stalk karena ‘kepo’ ama aktivitas artis idolanya. Rasanya punya kebanggaan tersendiri ketika jadi orang pertama yang tau soal artis itu. Lalu mereka mulai mata-matain artisnya di setiap kesempatan.

Tapi, seiring dengan kegiatan itu, mereka mulai sadar ada yang gak bener ama pemberitaan yang marak di jejaring sosial. Ini bikin mereka geram. Banyak sekali berita miring tentang idola mereka. Perlu diketahui, mereka sampe bisa nyelip dimana-mana dengan jumlah tim yang gak sedikit tapi dengan apa yang mereka liat dan dengar sangat berbeda terutama soal PAIR..!

Mereka kecewa karena International Fans melebih-lebihkan apa yang mereka liat sedangkan kenyataannya tidak seperti itu. Mereka lebih suka fans mengapresiasi karya idola daripada kehidupan pribadi mereka. Mereka gak suka dengan fans yang terlalu delusional dengan PAIR favorite sampe bikin fanwar dimana-mana.

Kekecewaan mereka terus berlanjut karena banyak sekali yang sudah memanipulasi berita mengenai idolanya. Berita yang tidak benar dibesar-besarkan, jangan kira mereka tidak pernah berantem ama stalker lain. Prinsip utama mereka setelah liat kejadian-kejadian ini adalah meluruskan berita-berita miring yang bikin nama idolanya tercemar. Itu tujuan utama mereka. Jadi kalau terdengar berita lagi, mereka langsung nyari tau untuk ngebuktiin kebenaran issue tersebut dan 75% berita tersebut bohong besar! Bias kalian sering difitnah, apa kalian senang?

Contoh : (Mian gak sebut nama). Artis A dan B dikabarkan menjalin hubungan. lalu diberitakan mereka putus. Tiba-tiba ada yang nangkap mereka ketemuan di jalan/ A ama C satu mobil sedangkan B sendiri di mobilnya. Terus karena mau ketemuan, A pindah ke mobil B dan si C pergi sendiri. Padahal setelah diikuti, tidak ada perubahan sama sekali dari penumpang mobil tersebut. Tapi setelah itu berita gempar dan sulit sekali madamin pemberitaan yang sudah terlanjur beredar. Mungkin sebagian dari kalian tau benar siapa 3 orang yang dimaksud.

Banyak sekali yang mereka beberkan, tapi sebagai pendengar yang baik dan author juga, aku akan memilah-milah, info mana yang baik aku sampaikan pada kalian, mana yang tidak. Karena kami masih terus berhubungan sampai sekarang dan mereka juga silent reader di blog ini.

Nah, aku rasa sampai disini dulu. mengenai apa saja yang aku dengar, akan aku beberkan juga TAPI TIDAK SEMUANYA. Bukannya pelit, tapi itu bukan kapasitas aku untuk bicara. Aku bukan stalkernya. Aku hanya bicara apa yang diperbolehkan oleh ‘mereka’. Jadi, tunggu saja postingan berikutnya, ne?

Have a nice day all.. 🙂