[130602] SS5 INA Pictures Day 2 – Part 1

Hello readers,

Sorry for the very late post. I decided to post those pictures after I arrived safely on my home but some works didn’t allowed me to do that. So, here the picts I’ve promised you before. Enjoy..

Stage before show :

20130602_141239

Intro

20130602_141623

The Performance 1

20130602_153611

The Performance 2

20130602_153705

The Performance 3

20130602_153747

Touching Donghae😀

20130602_153824

Bullying Kyuhyun😄

20130602_153831

Our Beloved Magnae❤

20130602_153855

Kyuhyun walking toward Siwon

20130602_154359

The boys tried to see the audiences at the back rows

20130602_163303

Jump to see the audiences at the back rows

20130602_163312

SiHae moment🙂

20130602_165926

Siwon : Kyu, look at me please?😀

20130602_170042

Sungmin shows his sexy butt :p

20130602_170147

King Siwon and Queen Kyuhyun.. WonKyu Moment.. They’re just adorable😄

20130602_170522

The next part will be uploaded on the next day, so I hope you can be patient as before. I’m so sorry about the video, but I’ll upload it to Youtube first then share it to you after that, considering the number of videos that I recorded at the concert.

Have a nice day everyone..🙂

28 thoughts on “[130602] SS5 INA Pictures Day 2 – Part 1

  1. Cie cie kyu nyamperin suami ni ye??
    Kangen ya kyu??
    Ehem kyke pas sihae moment ada yg cemburu nih😉
    Pict terakhir kita nikahin aja wonkyu hahahaha
    Ahh liat pict pertama aq pgen nyemplung disitu lagi huweeeee

  2. eonnii motonya pake apaaa???? hp yaa??
    ditunggu videonya eonnnn😄
    view dari vip enak juga ya eon

      • aku juga ga bisa pegang2an ama mereka😦 tapi kalo tatap2an sama siwon bisa hahahaa *baru ditatap siwon aja meleleh, apalagi ditatap kyu😛 *

  3. aaaa sumpaaah..wonkyu moment’a itu bkin jingkrak2 !!
    kyaaa..
    apa lg tuh pas ending talk,bener2 kayak pangeran sma ratu yg lg beri pengarahan sma rakyat’a .
    *apadah
    wkwk
    nd itu tuh yg bkin aku gabosen liat’a >.<

  4. gw ngiri sama kyu…..uwaaaa
    pas encore kyu kelhatan cantik putih imut …uwow bgt pokoknya
    pastes siwon gemes sama dy….pengen tak culik rasanya….
    vid nya unnie….🙂

  5. aigoo..kyu ngambek siwon nyamperin hae ckckck won kenapa g ngerti sih ntar g dikasih jatah loh kekkk
    nunggu videonya ne….g sabar pengen liat kyu dibully..gomawo dah bagi pictnya

  6. Like finally lah~ hihi itu aku suka moment Shake It Up waktu Siwon usek2(?)in kepalanya ke perut Kyu. Ada fancamnya kah unn? >< aku ga nge-fancam ㅠ.ㅠ eh btw, itu di 1 pict ada yg typo '@akwaysyhanie' hehehehehe~ izin save ya unn^^b

  7. adowhh…ini si unyu yg bkin noona2 di vip kalap…hahaha
    itu fto yang terakhir lucu ya…bisa pas gtu…:D
    ternyata dikauuu jeli jg ngambilnya neng…gk sia sia ya…wkwkwkwk

  8. paling suka moment kyu dibully nich….
    Hahaha…..biasax ngebully kena batux dibully hyungdeul…..
    Tp yg paling menarik tuch pas moment sihae truz kyu kykx gmn gituuu….kkkkk….
    Kyu cmbokur x ya jd siwon blg look at me kyu;kyu ngmbek…..

    Share lg yg lainx ya eon….
    Gomawo…..

  9. ampuunnn….
    Eon…pict yg terakhir it……
    oMMO…..
    Siwon kyx lg nyampein brta kpd rakyat2x(???)ditemenin queen kyu…..
    Hahaha……
    Bnr2 pas bgt dech momentx…..

  10. lihat pict ini jd ingat lg perjuangan smp bs masuk kedalam…
    daebak suju & saranghae kyu omg dirimu imut buangeeet makin klepek2 deh sm kamu *ditendang siwon

    itu pict yg terakhir yg 2 org ditengah itu semacam raja & ratu aja kekekeke

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s