Sequel for Boyfriend for 365 Days? Let’s Vote..

Anneyong beloved readers,

Finally fanfiction Boyfriend for 365 Days selesai juga. Ternyata banyak yang suka padahal pair YunKyu masih terbilang baru n belum banyak. Ada yang ikutan emosi juga bacanya, jadi senyum-senyum sendiri liat kalian comment.

Nah, ternyata banyak juga yang minta ni ff di sequelkan. FF sebelumnya yang Long Time Coming juga banyak yang minta disequelkan, tapi gk sebanyak yang ini. Untuk itu kita harus terima kasih juga buat Sabrina, si empunya ide bikin judul n pairnya.

Untuk ngejawab permintaan kalian, let’s do the vote. Kenapa kamu setuju ff ini di sequelkan trus apa alasannya. kalo kamu gk setuju, kasih juga alasannya. Kalo ternyata yang minta sequel lebih banyak apalagi alasannya mendukung, aku akan buatin sequelnya. (Padahal yang Challenge Me aja belom selese, maruk nih, haha).

Ditunggu jawabannya yahhhh.. Happy friday..

TVXQ shares a handwritten letter for fans to celebrate their 9th anniversary

tvxq 9th milkyway007

Already nine years with TVXQ!

To celebrate their 9th anniversary, U-Know Yunho and Max Changmin share their handwritten for their fans. This letter has been posted on TVXQ Official Website. The stars wrote,

to. Cassiopeia~

Wow”~ Finally~ It’s 9th Anniversary~(music notes)
Maybe it is the day after Christmas.. I feel like it’s more meaningful~^^*
This~ memory~ that we keep together Let’s be together even in future~*^ㅂ^*
-We are~T- Always~ Thank you and I feel gratitude for you… And~ Love you♥…
-U.Know-

tvxq yunho letter milkyway007

It have been 9 years, already ^o^(singing)
I’m always thankful to everyone…^^ -Changmin-
Let’s keep protecting each other and being happy! ♥

tvxq changmin letter milkyway007

 

Source : TVXQ Official Website

Source trans : Cassindofficial

Credit : koreanupdates.com

Super Junior Yesung and Kyuhyun takes a picture together

This morning, Super Junior Yesung tweeted a picture of himself and member, Kyuhyun.

kyusung milkyway007

He added, “I was quite tired this morning. Here is a picture of Yesung and Kyuhyun in Kobe”. Super Junior KRY has just completed their three days winter concert in Kobe and the picture must be taken during their concert.

Both the boys look radiant in the picture, we’re glad they were enjoying themselves in Japan.

 

Source : koreanupdates.com